Women is Flow » Üzleti találkozó

-

Women in Flow - online üzleti találkozó
---------------------------------------
A TALÁLKOZÓINKAT- ONLINE ZOOM KONFERENCIA FORMÁJÁBAN TARTJUK MEG


Vállalkozó nők, akik fejlődni akarnak...

A folyamatos fejlődéshez fontos az inspiráció, a magabiztos jövőkép, a nyitottság az újra, a szervezettség és a megbízható kapcsolatrendszer. Izgalmas lehetőség más cégvezetőket megismerni, együtt gondolkodni és fejleszteni a vállalkozásunkat. A nők másképp üzletelnek egymással, mert más energiákat mozgatnak, mint a férfiak. Éppen ezért hoztuk létre a Women In Flow női online üzleti közösséget, hogy ezt a kreatív energiát keltsük életre... 

Ha fejlődni, inspirálódni, együttműködni, vagy csak feltöltődni akarsz, akkor ez a csapat a te közeged. Mi nők, tartsunk össze! 

A Women in Flow, a női vállalkozók üzleti klubja. Ez egy lehetőség, amely az összetartásra épül, ahol bátran megmutathatod ki vagy, ahol kételyek nélkül kérhetsz, önzetlenül segíthetsz, ahol megszűnik minden bizonytalanságod, és még a kérdéseidre is megtalálod a választ.  

Olyan közösséget hozunk létre, melyben garantáltan inspirálódhatsz, fejlődhetsz, és olyan kapcsolatokra tehetsz szert, amilyenről talán még magad sem álmodtál. 

Várunk szeretettel...  • a
  • a
  • a