Business Energy + Nyíregyháza 1 » üzleti találkozó

-

Business Energy: Online vállalkozói közösség, online találkozó, melyen a Business Flow és Business Energy tagok vehetnek részt.

Vállalkozok Nyíregyházáról, illetve annak vonzás körzetéből. Olyan cégvezetők, akik fejlődni, tanulni szeretnének azért, hogy napról napra jobbak legyenek, nem csak a vállalkozásukban hanem privát életben is.

Nyitottnak kell lennünk arra, hogy tanuljunk a hibákból vagy mások hibájából. Megismerni olyan cégvezetőket, akikkel nyerő-nyerő együttműködéseket alakíthatunk ki.  

Hiszünk a közösség erejében, mert ilyenkor az erők nem összeadódnak, hanem szorzódnak, többszöröződnek. Ezeken a találkozókon, nem csak az üzleti kapcsolatok épülnek, hanem barátságok is szövődnek és mélyülnek el.  

Kiket keresünk: 

  • Akinek fontos a vállalkozásában a fejlődés, nyitott az újra és a tanulásra. Nem fél megosztani a tudását másokkal és szeret közösségben gondolkodni. 
  • a tevékenységed nem ütközik egyik tagtársunk profiljával sem. (mert versenytárs kizárást biztosítunk a tagtársaink számára) 


A csoport küldetése, hogy megbízható hátteret, kommunikációs platformot és együttműködési felületet építsen ki a meglévő és az új célcsoportok számára.

Várunk szeretettel...


  • a
  • a
  • a